Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseggg matek!!!Soss

Főoldal » Általános iskola » Matematika
308
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
8.
a) `(-2; 5] uu {-2; -1} = [-2; 5]`

b) `(-1; +1] uu [1; 7) = (-1; 7)`

c) `(-1 1/7; 11/17] uu (-1/3; "0,"(6)) = (-1 1/7; "0,"(6))`

`[-1 1/7 = -8/7 = -"1,"(142857) lt -1/3 = -"0,"(3) lt 11/17 = "0,"(6470588235294117) lt "0,"(6)]`

d) `(-2; 0] nn [0; +3) = [0; 0] = {0}`

e) `(-sqrt 3; +sqrt 2) nn (-sqrt 2; +sqrt 3) = (-sqrt 2; +sqrt 2)`

f) `[-"0,"(5); 0) nn [-1/3; 1] = [-1/3; 0)`

g) `[-2; 0) nn (0; +2] = O/`

h) `(-2; 0)\ \\\ [-1; 2] = (-2; -1)`

i) `[-1; 4]\ \\\ (1; 5) = [-1; 1]`
Módosítva: 3 éve
0