Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértékegység váltás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
382
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
6,5 km = 6500 m = 65000 dm
0,0005 km = 0,5 m = 50 cm
5250000 m = 5250 km
53,2 dm = 5,32 m = 532 cm
40000 cm = 4000000 mm = 4000 dm = 400 m
733 m = 0,733 km = 7330 dm
98700 mm = 987 dm = 98,7 m
0