Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOSSSSSSSSSSS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
344
Végezd el az A U B ;A ( metszet) B; A\B;B\A műveleteket ,ha:
b)A=[1;5] és B=(0;5)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`A=[1; 5]", " B=(0; 5)`

Gondolom ezek intervallumok akarnak lenni.

`A uu B = (0; 5]`

`A nn B = [1; 5)`

`A\ \\\ B = [5; 5]` vagy `{5}`

`B\ \\\ A = (0; 1)`
Módosítva: 3 éve
1