Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseggg matek!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
321
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) `A = (-1; 2)", " B = [0; 5]`
`A uu B = (-1; 5]`
`A nn B = [0; 2)`
`A\ \\\ B = (-1; 0)`
`B\ \\\ A = [2; 5]`

b) `A = [1; 5]", " B = (0; 9]`
`A uu B = B`
`A nn B = A`
`A\ \\\ B = O/`
`B\ \\\ A = (0; 1) uu (5; 9]`

c) `A = (-2/5; 5/2) = (-"0,4"; "2,5")", " B = [-1/3; 3] = [-"0,"dot(3); 3]`
`A uu B = (-2/5; 3]`
`A nn B = [-1/3; 5/2)`
`A\ \\\ B = (-2/5; -1/3)`
`B\ \\\ A = [5/2; 3]`

d) `A = (-oo; 5]", " B = [-2; +oo)`
`A uu B = RR`
`A nn B = [-2; 5]`
`A\ \\\ B = (-oo; -2)`
`B\ \\\ A = (5; +oo)`
0