Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat 7

Főoldal » Középiskola » Matematika
325
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`root(3)(64)=root(3)(4^3)=color(red)(4)`


`root(3)(-64)=root(3)(-4^3)=color(red)(-4)`


`root(4)(16)=root(4)(2^4)=color(red)(2)`


`root(4)(5^8)=root(4)((5^2)^4)=5^2=color(red)(25)`


`root(5)(2^15)=root(5)((2^3)^5)=2^3=color(red)(8)`
0