Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat 5

Főoldal » Középiskola » Matematika
351
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`root(4)(x^4)=color(red)(x)` értelmezett, ha `xge0`

`root(3)(y^3)=color(red)(y)` értelmezett, ha `yinRR`

`sqrt("z"^4)=color(red)("z"^2)` értelmezett, ha `"z"inRR`

`root(3)("w"^6)=color(red)("w"^2)` értelmezett, ha `"w"inRR`
0