Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat 2

Főoldal » Középiskola » Matematika
344
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`sqrt(9/4)=sqrt((3/2)^2)=color(red)(3/2)`


`root(3)(8/27)=root(3)((2/3)^3)=color(red)(2/3)`


`root(3)(-27/125)=root(3)((-3/5)^3)=color(red)(-3/5)`


`root(5)(1/100.000)=root(5)((1/10)^5)=color(red)(1/10)`


`root(99)(-1)=root(99)(-1^99)=color(red)(-1)`
0