Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 1. Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
Sziasztok! Kaptam egy lapnyi házi feladatot. Fel töltöm őket egyesével és ha kész az egyik feltöltöm közvetelnül utána a következőt, hogy átlátható legyen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`sqrt121=sqrt(11^2)=color(red)(11)`

`root(3)(8)=root(3)(2^3)=color(red)(2)`

`root(3)(-8)=root(3)(-2^3)=color(red)(-2)`

`root(7)((-3)^7)=root(7)(-3^7)=color(red)(-3)`

`root(7)(5^7)=color(red)(5)`
0