Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd le matematikai jelekkel, és számísd ki.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1483
a. (820) és 450 összegének az abszolút értékét
b. (-820) és 450 abszolút értékeinek összegét
c. 270 5/9 részének a felét
d. 3/4 és 4/5 külömbségének a reciproka
e. 20- nak a 120%-át
f. 120-nak a "20%-át
g. 0.14%-nak a tizedes tört és a tört értékét
h. három és négy arányát
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
|820+450|=|1270|=1270
|-820+450|=|-370|=370
250*5/9/2=450/2=225
1/4/5-3/4=1/0,05=20
20*1,2=24
120*0,2=24
0,14=7/50
3/4
0