Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika - Házi feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
373
Sziasztok ebben kellene segítség:
Egy álló helyzetből induló verseny autó 10mp alatt 120k/H sebességgel gyorsult fel. Mekkora utat tett meg eközben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v=120km/h=33,33m/s
t=10s

a=Δv/Δt=33,33/10=3,33m/s²

s=a/2*t²=166,67m
2