Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok szeretnék segítséget kérni.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
356
Levezetéssel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.Feladat
`50*0,8=40` pontosra írta meg.

2.Feladat
`1.200*0,85=1.020` `Ft` tehát igen bele fér.

3.Feladat
`25.000-(25.000*0,8)=5.000` `Ft`- al kerül kevesebbe.

4.Feladat
`50.000*1,35=67.500` `Ft` lett az új ára.

5.Feladat
`30/(0,1)=300` `Ft`-ba került eredetileg.

6.Feladat
`27/(0,9)=30` pontos volt a dolgozat.

7.Feladat
`36/(0,75)=48` percet töltött tanulással.

8.Feladat
`15/36*100=41,6dot6` `%`-os volt a találati arány.

9.Feladat
`27/45*100=60` `%`-a telt el az órának.

10.Feladat
`(1-24/32)*100=25` `%` tárhely áll rendelkezésre szabadon.
1