Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
354
A bekarikázott kell
Most reggelre kell
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
https://ehazi.hu/q/117333

40.
`A nn B = {"6-tal osztható kétjegyű számok"}`

`B nn C = {"30-cal osztató 100-nál kisebb pozitív számok halmaza"}`

`C nn A = {"30-cal osztható kétjegyű számok halmaza"}`

41.
`A = {5, 9}`
`B = {5, 13}`
`C = {2, 5}`
Módosítva: 3 éve
0