Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
521
A bekarikázott kell
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Jó nehéz
-2

8.

1. `abs A = 8`
2. `abs A = 9`
3. `abs A = 8`
4. `abs A = 9`
5. `abs A = 0`
6. `abs A = 2`
7. `abs A = 0`
8. `abs A = 1`
9. `abs A = 3`
10 `abs A = 17`
0