Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
341
Légyszíves segítsètek megoldani
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(-8)^78/(-2)^78=((-8)/(-2))^?=>((-8)/(-2))^78=((-8)/(-2))^?=>color(red)(78=?)`
0