Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

120 nanogramm/mikroliter átváltása milligramm/liter-be. Hogyan?

Főoldal » Középiskola » Kémia
387
120 nanogramm/ 1 mikroliter = 120000 milligram / 10^-6 liter ? Ez a helyes átváltás módja?

Előre is köszi a segítséget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
1 ng = 1·10-⁶ mg
120 ng = 0,00012 mg

1 μL = 1·10-⁶ L

Szóval mindkettőnél 10-⁶ a váltószám, azaz milliomod része mindkettőnek
1