Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
506
Sürgös lenne .aki tudja legyen szíves segíteni mert nem tudom.Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szerencsére mindegyik halmaznak van egy színe. Abba kell kerüljenek, amelyik színt írom.
a)
`-6 -> "fehér"`

`2/3 -> "piros"`

`"19 92"8 -> "kék"`

`0 -> "kék"`

`-"0,775" -> "piros"`

b)
`-6*2/3 = -4 -> "fehér"`

`5/7+9/7 = 14/7 = 2 -> "kék"`

`28:(-4) = -7 -> "fehér"`

`-21:(-7) = 3 -> "kék"`
Módosítva: 3 éve
0