Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos 8.o Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
358
Sziasztok!A képet csatoltam!Valaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Azonosság:

`2a-6=2(a-3)`
`4a+12b=4(a+3b)`
`x+3x-5x^2=x(1+3-5x)`
`5x-(2x-1)=3x+1`
`a(2a+1)=2a^2+1`

A többi nem azonosság.
Módosítva: 3 éve
0