Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
340
Valaki tudna benne segiteni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Feladat
a.) 133 perc

b.) 832,5 `dm^2`

c.) 1.820 g

d.) 1.225 `dm^3`

e.) 147 mm



2.Feladat
a.) Atlanta 1996

b.) `11+11+7+8=37` -et.

c.) `(6+12+4+6)/4=7` -et.

d.) aranyéremből



3.Feladat
a.) `120*0,15=18` `db`

b.) `120-18-48=54` `db`

c.) `(21/120)*100=17,5` `%`
2