Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
356
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6. Feladat
`V_("kocka")=AB^3=30^3=27.000` `cm^3` ami megfelel 27 liternek.

Tehát `27-9=18` liter vizet kell még hozzá önteni.

1. Feladat
a.)
Apa 8 évvel ezelőtt `36-8=28` éves volt.
Fia: `28/7=4` éves volt.

Apa most 36 éves.
A fiú `4+8=12` éves.

Tehát `36/12=3` igaz hogy a fiú harmad annyi idős mint az apja.

b.)
12 év múlva lesz kétszer annyi idős az apa mint a fia.
0