Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
357
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4. Feladat

`DC=CB=100` `m`

`M= sqrt(CB^2-(AB-DC)^2)=sqrt(100^2-60^2)=80` `m`

`T=(DC+AB)/2*M=(100+160)/2*80=10.400` `m^2`

5. Feladat

`AOC=DOB=60°`
0