Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
328
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. Feladat

b.)

2. Feladat

`6/2=3` `cm` tehát "a" a helyes megoldás.

3. Feladat

`BC=2*BD=2*4=8` `cm`

`AB=AC=5` `cm`

`K_(ABC)=2*5+8=18` `cm`

Tehát a "c" a helyes megoldás.
Módosítva: 3 éve
0