Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
316
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2. Feladat

`60*1/3=20`

Tehát c a helyes megoldás.

3. Feladat

`((sqrt3+1)+(sqrt3-1))/2=(2sqrt3)/2=sqrt3`

Tehát a d a helyes megoldás.
0