Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vizes oldat

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
318
Hány köbcentiméter vízbe kell bemérnünk a számított mennyiségű ecetsavat (CH3COOH), ahhoz, hogy 298,6 cm3 vizes oldatát kapjuk, amelyben az ecetsav tömegaránya 9,89 g/100 g víz? Mr(CH3COOH)=60,06; Mr(H2O)=18,02; ρoldat=1,0107 g/cm3; ρ(CH3COOH)=1,2213 g/cm3; és ρ(H2O)=0,9975 g/cm3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1