Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oldat

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
426
Mekkora az etilén-glikol ((CH2OH)2) moláris koncentrációja abban az oldatban, amelyet 4,899 cm3 etilén-glikol és 268,1 cm3 víz összeöntésével hoztunk létre? Mr((CH2OH)2)=62,08; Mr(H2O)=18,02; ρoldat=1,0007 g/cm3; ρ((CH2OH)2)=1,1132 g/cm3; és ρ(H2O)=0,9975 g/cm3;
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
jelöld megoldásnak. köszi!
0