Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tömegszázalék

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
357
Hány gramm kristályos mangán(II)szulfátot (MnSO4·5H2O) kell bemérni 500 cm3 térfogatú lombikba, hogy mangán(II)szulfátra (MnSO4) 4,5 tömeg%-os oldatot kapjunk? Mr(MnSO4·5H2O)=241,08; Mr(H2O)=18,02; ρoldat=1,0429 g/cm3; és ρ(H2O)=0,9972 g/cm3)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
Jelöld megoldásnak. Köszi
0