Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Moltört

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
343
Mekkora a(z) ammónia (NH3) moltörtje abban az oldatban, amelyet úgy készítettünk, hogy 3,879 mol ammóniát és 23,44 mol vizet összemértünk? Mr(NH3)=17,04; M r(H2O)=18,02
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
X=3,879/23,44+3,879=0,1419
0