Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia- számolás

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
330

Hány köbcentiméter glicerint (HOCH2CH(OH)CH2OH) kell bemérni 1532 cm3, 5,042 térfogat%-os oldat elkészítésekor? Mr(HOCH2CH(OH)CH2OH)=92,11; Mr(H2O)=18,02; és ρ(HOCH2CH(OH)CH2OH)=1,2611 g/cm3; ρ(H2O)=0,9971 g/cm3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
jelöld megoldásnak. Köszi!
0