Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektrotechnika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
302
Fejezze ki 8,4x10-5 g/μm3 értékét kg/m3 egységben!

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
Megint csak nem felsőoktatás.

`"8,4"*10^-5\ "g"/(mu"m"^3) = "8,4"*10^-5\ (10^-3\ "kg")/((10^-6)^3\ "m"^3) = "8,4"*10^(-5-3-(-6*3))\ "kg"/"m"^3 = "8,4"*10^8\ "kg"/"m"^3`
Módosítva: 3 éve
1