Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektrotechnika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
476
Mekkora a szilícium fajlagos ellenállása, ha a töltéshordozók koncentrációja 9,2x1016 cm-3, és mozgékonyságuk 450 cm2/Vs?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`rho=(2*m_e*v)/(n*e^2)=(2*9,1*10^-31*450)/(9,2*10^16*(1,6*10^-19)^2)=3,48*10^-7` `Omega*m`

Lehet hogy amúgy nem jó de én így számolnám.
1