Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
347
Sziasztok kérhetnék segítséget ebben a két feladatban előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4
a) `2+2=4`
b) `3+1=4`
c) `3+1=4`
d) `5-2=3`
e) `3-4=-1`
f) `-2-1=-3`
g) `-5-4=-9`
h) `-10+4=-6`
i) `-2-12=-14`

1
Racionálisak: a), b), c), e)

Abból lehet megállapítani, hogy van periódusa a számoknak, vagyis szakaszosan ismétlődnek a végtelenségig. Vagy pedig véges a tizedesjegyek száma. (c)
1