Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
523
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Gondolom intervallumban kéne ezeket megadni, habár sehol nincs leírva mi a feladat.

`A = {x in RR | -2 le x lt 1} = [-2; 1)`, vagy `[-2; 1[`

`B = {x in RR | x le sqrt 3} = (-oo; sqrt 3]`, vagy `]-oo; sqrt 3]`

`C = {x in RR | x ge 3} = [3; oo)`, vagy `[3; oo[`
Módosítva: 3 éve
0