Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
Valaki tudd segíteni sürgős
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Feladat megoldását megtalálod itt: https://ehazi.hu/q/116948

2.Feladat
a.)
`(4+3)^2=49`

`4^2+3^2=25`

b.)
`(4*3)^2=144`

`4^2*3^2=144`

c.)
`4^2-3^2=7`

`(4-3)^2=1`
Módosítva: 3 éve
1