Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Síkgeometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
721
1) Egy téglatest alakú akvárium egy csúcsából kiinduló élei 30 cm,40 cm, 50 cm hosszúak.
Mekkora a legkisebb szöge?
2)Egy négyzet és egy rombusz egyik oldala közös,a közös oldal 13 cm hosszú.A négyzet és a rombusz területének arány 2:1
a) Mekkora a rombusz magassága?
b)Mekkorák a rombusz szögei?
c)Milyen hosszú a rombusz hosszabbik oldala?
3)Egy háromszög b=80 cm,c=7 dm,alfa=42 fok
Mekkora az a oldal?Béta, gamma szög? Kerület? Terület? R? r? ma? és mb?
4)Egy háromszög a=8 cm,b=9 cm,c=10 cm alfa,béta,gamma?Kerület? Terület? R? r? mc?

Köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
0