Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
372
Sziasztok! Valaki tudna segíteni a feladatban? Nem megy. Azt sem tudom hol kellene elkezdeni az adatok felírása után. Képet csatolok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v = 225 `(km)/h` = 62,5 `m/s`

`v=a*t` `rightarrow` `t=v/a` = `62.5/4` = 15,625 s

`s=a/2*t^2` = `4/2*15.625^2` = 488,28 m
1