Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

20év múlvai énem

6063
Ma éjfélig fogalmazást kell küldenem pszichológiából a 20 év múlvai énemről.
Legyetek szívesek segítsetek. Teljesen mindegy mi szerepel benne, nem ismer a tanár. 17 éves vagyok, pedagógiai szakra járok egy szakgimibe. Ezen pályán szeretnék maradni is. Őrülten hálás leszek aki esetleg energiát fektet ebbe nekem. Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

2
"Kezdjed mondjuk a karrierrel. Példa: a jövőben szeretnék sikeres üzletember lenni és saját céget alapítani. A ranglétra csúcsára akarok jutni, mert ambiciózus és kitartó személyiségnek tartom magam. A jövőbeli cégem keretén belül fontos szerepet fog játszani az, hogy alkalmazottaim munkája precíz, praktikus és kifogásolhatatlan minőségű legyen. Valamint melléktevékenységként némi tapasztalatszerzés után egy könyvet is terveimben áll írni, amelyekben a managementről szerzett tudásom egy részét fogom papírra vetni.

Család szempontjából szeretnék egy stabil és kiegyensúlyozott házasságot kötni, olyan partnerrel aki képes megérteni az igényeimet, elfogadni a nézeteimet és támogat engem bármilyen körülmények között. A távoli jövőben szeretnék néhány gyereket is, mert egy teljes családot szeretnék létrehozni, amelynek hiányozhatatlan részét képezze a harmónia, a közreműködés és a fejlődés. Fontos tényező, hogy a partneremmel egy hullámhosszon legyünk, annak érdekében, hogy ne keletkezzenek gyakori nézeteltérések vagy adott döntés esetében az elhatározás legyen zökkenőmentes.

Hobbik szempontjából szeretnék naponta legalább kis ídőt, illetve hétvégén jelentősebb ídőmennyiséget fordítani saját magam számára. A relaxálás fontos a szellemi egészség megőrzésének, valamint a sport fontos a fizikális egészség fenntartása miatt, ezért e két tevékenység szolid alapját fogja képezni a programomnak. Szabadídőmben szeretnék zongorázni/ festeni/ kirándulni/ kertészkedni/ stb., valamint szociális téren is szeretnék a lehetőségeimen belül minnél aktívabb maradni és tágas baráti kört kialakítani."
1

Szia! Bár én nem pedagógiai szakra járok, s nem is értek hozzá, de a pszichológia szakhoz egy keveset értek.
Nos, 20 év múlva: Írd bele, hogy milyen karriert képzelsz magadnak( például: A jövőben szeretnék ...... lenni, ezt szeretném csinálni., ezzel szeretnék foglalkozni. Ezt bővebben is kifejtheted persze).
Ide még belefűzheted azt, hogy merre szeretnél élni ( Város vagy egy csendesebb falu, esetleg tanya? Külföld vagy belföld? )
Következőnek beleírhatod azt is, hogy a magad személyisége mennyire fog változni. Gondolok itt arra például, hogy: szorgalmasabb leszek, többet foglalkozom másokkal, kedvesebb leszek, stb...A lényeg az, hogy a személyiségedről írj!

Ezután a család. Hogyan/kivel képzeled el a jövődet. Házas embernek képzeled el magad akkorra, vagy még mindig vársz a megfelelőre. Lesznek-e állataid, s így tovább.

Húsz év múlva esetleg a kinézeted is megváltozik, arról is írhatsz, ha szeretnél. ( Levágod a hajad/megnöveszted/befesteted, stb... )

Nagyjából ennyi, remélem tudtam segíteni. Sok sikert!
2