Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok

Főoldal » Középiskola » Matematika
362
valaki tudna nkm segiteni nagyon fontos lene
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`2a+3b=2*0,2+3*(-2)=color(red)(-5,6)`

b.)
`-2a-3b=-2*0,2-3*(-2)=color(red)(5,6)`

c.)
`2,6a-2b=2,6*0,2-2*(-2)=color(red)(4,52)`

d.)
`3(a-b)=3*(0,2-(-2)=color(red)(6,6)`

e.)
`2a4b-2a3b=2*0,2*4*(-2)-2*0,2*3*(-2)=color(red)(-0,8)`
0