Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Levezeted nekem ezt a hatvány megoldást kérlek?

Főoldal » Középiskola » Matematika
306
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`H = ((-3a)^3(-ab)^7)/(9a^6(-b)) = ((-27a^3)(-a^7b^7))/(-9a^6b) = (cancel 27_3 a^3*a^7b^7)/(-cancel 9 a^6b) = -(3a^10b^7)/(a^6b) = -3a^4b^6`
Módosítva: 3 éve
0