Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
337
4,5 ös a feladat. Előre is köszönöm ha valaki segít és válaszol!!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4.
`"4,5"*4/5 = cancel 45_9/cancel 10_5*cancel 4_2/cancel 5 = 18/5 = 32/10 = "3,2 kg"`

5.
`32/"3,5" = cancel 320_64/cancel 35_7 = 64/7 = 63/7+1/7 = 9+1/7`

Vagyis 9 ruhához elég.
0