Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hazi

Főoldal » Középiskola » Matematika
322
Koszonom!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2.
A Igaz
B Hamis
C Igaz

3.
`a = 2/3+1/6 = 4/6+1/6 = 5/6`

`b = 7/6:3 = 7/6*1/3 = 7/18`

`c = (-8)-(-6) = -8+6 = -2`

`d*1/5 = 10 " /"*5`
`d = 50`

`e = 6a+3c = cancel 6*5/cancel 6+3*(-2) = 5-6 = -1`
0