Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladat - 9.osztály

Főoldal » Középiskola » Fizika
822
Álló helyzetből induló autó gyorsulása 2m/s². Mekkora lesz a sebessége 5 s alatt? Mekkora utat tesz meg? Készítsd el a mozgás s-t, v-t grafikonját!

Ennek a feladatnak kellene a megoldása, nagyon fontos. Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
házi feladat, SOS, fizika, 9.osztály, SOS, út, idő, sebesség, grafikon, gimnázium
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v=a*t` = `2 m/s^2*5s` = 10 `m/s`

`s=a/2*t^2` = `2/2*5^2` = 25 m
1