Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Nem értem valaki el magyarázná?
Előre és köszönöm

3,6*10⁵-1,5*10²
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
segíts
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`3.6*10^5=3.6*100000=360000`

`1.5*10^2=1.5*100=150`

`360000-150=359850`
1