Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határérték

Főoldal » Középiskola » Matematika
318
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`lim_(x rightarrow 4) (x^2-2x-8)/(x-4)` = `lim_(x rightarrow 4) (cancel((x-4))(x+2))/cancel((x-4))` = `lim_(x rightarrow 4) (x+2)` = `4+2` = 6
1