Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseget kerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
318
A haziban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4. Kilóg a feladat

5. `x-y = 16", " z=10`
`x*z-y*z = z*(x-y) = 10*16 = 160`

6. `x=10", " a+b = 17`
`x*a+x*b-10*x = x*(a+b-10) = 10*(17-10) = 10*7 = 70`
1