Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 4

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
683
M = 500 tonna tömegű vonat v = 72 km/h sebességgel halad. A vonat m1 = 400 tonna és m2 = 100 tonna tömegre szakad szét, a mozdony húzóereje változatlan. Mekkora távolságra van egymástól a két vonatrész a hátsó megállásának pillanatában, ha a súrlódási együttható mű= 0,01?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
1

Némi kiegészítéssel.
0