Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`17^(3/2)=sqrt(17^3)=17sqrt17`


`15^(-2/3)= 1/(15^(2/3))=1/(root(3)(15^2))``=>``1/(root(3)(15^2))*root(3)(15)/(root(3)(15))=(1root(3)(15))/(root(3)(15^2)*root(3)(15))=(root(3)(15))/(root(3)(15^3))=(root(3)(15))/15`
1