Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek - köszi a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
430
Rendezze csökkenő sorrendbe a következő számokat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`Cos(-pi/6)=Cos(pi/6)=sqrt3/2=0,866`

`(3^-3)/(3^-5)=3^3=27`

`log_2(1/4)``=>``2^-2=1/4``=>``-2`

Tehát: `(3^-3)/(3^-5)` , `Cos(-pi/6)` , `log_2(1/4)`
1