Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek - köszi a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
421
Egy hegycsúcs 960 méteres teteje egy falucskából 21 fokos emelkedési szögben látszik. Milyen messze van a hegy csúcsa a falutól?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`BC=(AB)/(SinAhatCB)=(960)/(Sin21°)=2.678,81` méter.
1