Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
385
2(X+3)-4=3(x-1)+2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`2(x+3)-4=3(x-1)+2`
`2x+6-4 = 3x-3+2`
`2x+2 = 3x-1 " /"-2x`
`2 = x-1 " /"+1`
`x = 3`
Módosítva: 3 éve
0