Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika help pls

Főoldal » Középiskola » Fizika
382
Egy főzőlap 10 perc alatt 660kj hőt termel
Mennyi a teljesítménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
t = 10 min = 600 s

W = 660 kJ

`P=W/t` = `(660 kJ)/(600s)` = 1,1 kW
1