Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
342
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

1/1

v = 23 `m/s` = 82,8 `(km)/h`

s = `v*t` = `82.8*3.5` = 289,8 km utat tesz meg.

1/2

Ábra

2/1

v = 34 `m/s` = 122,4 `(km)/h`

t = `s/v` = `(240km)/(122.4 (km)/h)` = 1,96 h = 7058,8 s alatt teszi meg az utat

2/2

Ábra

A gyorsulások nulla mindkét esetben.
0